French Revolution

Despre noi

French Revolution este o cofetarie artizanala specializata in retete autentic frantuzesti care si-a propus sa revolutioneze una din cele mai savuroase prajituri din lume - eclerul. Din 2013 producem zilnic ecleruri respectand urmatoarele principii:

1. Prospetimea - eclerurile French Revolution sunt produse si vandute in aceeasi zi, in fiecare zi.

2. Ingredientele -  selectam si folosim cele mai bune ingrediente, de la oua, lapte, smantana, unt, pana la cea mai fina ciocolata din America de Sud.

3. Ambalajul - cutiile sunt gandite sa protejeze cat mai bine eclerurile, atat din punct de vedere igienic, cat si pe durata transportului. 

4. Curatenia - este baza oricarei activitati in domeniul gastronomiei, din acest motiv ne asiguram permanent ca laboratorul, masinile de transport si vitrinele de expunere sa fie impecabil de curate. 

5. Echipa - French Revolution este o echipa cu o misiune foarte clara - de a produce cele mai bune si proaspete ecleruri din Bucuresti, respectand urmatoarele valori: 

  • Autenticitate si creativitate - suntem originali, surprinzatori si folosim doar ingrediente, retete si metode de preparare autentic frantuzesti;

  • Onestitate - respectam angajatii si clientii in tot ceea ce facem;

  • Excelenta in produse si servicii - produse de o calitate exceptionala si servicii care ofera clientilor o experienta desavarsita;

  • Siguranta alimentara - aplicam cele mai inalte standarde de igiena, calitate a ingredientelor, conditii de pastrare a materiei prime si de prezentare a produselor;

  • Pasiune - facem lucrurile cu dedicare pentru a oferi experiente gastronomice cat mai rafinate.