French Revolution

Despre noi

French Revolution este o cofetarie specializata in retete autentic frantuzesti care si-a propus sa revolutioneze una din cele mai savuroase prajituri din lume, eclerul. 

Misiunea French Revolution se supune urmatoarelor 5 valori:

1. Autenticitate si creativitate - suntem originali, surprinzatori si folosim doar ingrediente, retete si metode de preparare autentic frantuzesti;
2. Onestitate - respectam angajatii si clientii in tot ceea ce facem;
3. Excelenta in produse si servicii - produse de o calitate exceptionala si servicii care sa ofere clientilor o experienta desavarsita;
4. Siguranta alimentara - aplicam cele mai inalte standarde de igiena, calitate a ingredientelor, conditii de pastrare a materiei prime si de prezentare a produselor;
5. Pasiune - facem lucrurile cu dedicare pentru a oferi experiente gastronomice cat mai rafinate.

Din 2013 producem zilnic ecleruri respectand urmatoarele principii:

Ecleruri proaspete in fiecare zi - tot ce vindem este produs in aceeasi zi, nu vindem niciodata ecleruri a doua zi.

Ingrediente de o calitate exceptionala - selectam cele mai bune si proaspete ingrediente, de la oua, lapte, smantana, unt, pana la cea mai fina ciocolata din Franta si America de Sud.

Curatenia - este fundamental ca laboratorul, masina de transport si vitrinele de expunere sa fie toate extrem de curate, este baza oricarei activitati in domeniul gastronomiei.

Laboratorul - mobilierul, utilajele si ustensilele din laborator sunt noi, atat din motive legate de buna funcționare a activitatii, cat si din motive de igiena.

Ambalajele - cutiile sunt gandite sa protejeze cat mai bine eclereurile, atat din punct de vedere igienic, cat si pe durata transportului. Din acest motiv folosim un carton mai gros care sa reziste si sa protejeze.

Traseul de frig - frigiderele din laborator, masinile cu care transportam eclerurile si vitrinele din magazine, asigura pe tot traseul o temperatura optima de pastrare a eclerurilor, acest lucru fiind extrem de important pentru un produs natural ce contine ingrediente usor perisabile.

Preparare termica - toate produsele noastre sunt preparate termic, astfel nu expunem pe nimeni la riscuri inutile.

Angajatii - toti angajatii French Revolution sunt parte a unei echipe cu o misiune foarte clara - de a produce cele mai bune ecleruri din Bucuresti, astfel ca toti membrii echipei sunt respectati, platiti corect si la timp, conform contractului de munca, acest lucru avand un impact direct asupra modului in care se desfasoara activitatea si asupra calitatii produselor.

Magazine proprii - pentru a ne asigura ca eclerurile ajung in cele mai bune conditii la clienti, vindem exclusiv in propriile magazine, astfel controlam deplin toate aspectele activitatii noastre.

Servicii pe masura produselor noastre - pentru ca eclerurile sa fie o experienta desavarsita, facem tot ce ne sta in putinta pentru ca produsele si serviciile din magazine sa fie exceptionale, astfel ca asteptam si suntem recunoscatori pentru orice sugestie care ne ajuta sa fim mai buni.