French Revolution

Despre noi

French Revolution este o cofetărie specializată în rețete autentic franțuzești care și-a propus să revoluționeze una din cele mai savuroase prăjituri din lume, eclerul. 

Tot ceea ce facem urmărește un singur scop, să producem și să vindem cele mai bune ecleruri din București, astfel că revoluția noastră se axează pe câteva coordonate fundamentale: varietatea, prospețimea absolută, calitatea ingredientelor și atenția pentru detalii.

Din 2013 producem zilnic ecleruri respectând următoarele reguli:

1. Ecleruri proaspete în fiecare zi - tot ce vindem este produs în aceeași zi, nu vindem niciodată ecleruri a doua zi.

2. Ingrediente de o calitate excepțională - selectăm cele mai bune și proaspete ingredinte, de la ouă, lapte, smântână, unt, până la cea mai fină ciocolată din Franța și America de Sud.

3. Curățenia - este fundamental ca laboratorul, mașina de transport și vitrinele de expunere să fie toate extrem de curate, este baza oricărei activități în domeniul gastronomiei.

4. Laboratorul - mobilierul, utilajele și ustensilele din laborator sunt noi, atât din motive legate de bună funcționare a activității, cât și din motive de igienă.

5. Ambalajele - cutiile sunt gândite să protejeze cât mai bine eclereurile, atât din punct de vedere igienic, cât și pe durata transportului. Din acest motiv folosim un carton mai gros care să reziste și să protejeze.

6. Traseul de frig - frigiderele din laborator, mașinile cu care transportăm eclerurile și vitrinele din magazine, asigură pe tot traseul o temperatură optimă de păstrare a eclerurilor, acest lucru fiind extrem de important pentru un produs natural ce conține ingrediente ușor perisabile.

7. Preparare termică - toate produsele noastre sunt preparate termic, astfel nu expunem pe nimeni la riscuri inutile.

8. Angajații - toți angajații French Revolution sunt parte a unei echipe cu o misiune foarte clară - de a producem cele mai bune ecleruri din București, astfel că toți membrii echipei sunt respectați, plătiți corect și la timp, conform contractului de muncă, acest lucru având un impact direct asupra modului în care se desfășoară activitatea și asupra calității produselor.

9. Magazine proprii - pentru a ne asigura că eclerurile ajung în cele mai bune condiții la clienți, vindem exclusiv în propriile magazine, astfel controlăm deplin toate aspectele activității noastre.

10. Servicii pe măsura produselor noastre - pentru ca eclerurile să fie o experiență desăvârșită, facem tot ce ne stă în putință pentru ca produsele și serviciile din magazine să fie excepționale, astfel că așteptăm și suntem recunoscători pentru orice sugestie care ne ajută să fim mai buni.

Valorile French Revolution


French Revolution înseamnă o revoluție în calitatea și rafinamentul produselor de cofetărie franțuzești în România. Tot ceea ce facem se supune următoarelor 5 valori:

1. Autenticitate și creativitate - suntem originali, surprinzători și folosim mereu ingrediente, rețete și metode de preparare autentic franțuzești;

2. Onestitate - respectam angajații și clienții în tot ceea ce facem;

3. Excelență în produse și servicii - produse de o calitate excepțională și servicii care să ofere clienților o experientă desăvârșită;

4. Siguranță alimentară - aplicăm cele mai înalte standarde de igienă, calitate a ingredientelor, condiții de păstrare a materiei prime și de prezentare a produselor;

5. Pasiune - facem lucrurile cu dedicare pentru a oferi experiențe gastronomice cât mai rafinate.