French Revolution

Ingrediente

1. CITRON VERT BASILIC - ecler cu lămâie verde și busuioc

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, zahăr, ouă, amidon, unt, busuioc proaspăt, coajă lime rasă;

Glazură: fondant, coajă rasă de lime;

 

2. ORANGE ET GINGEMBRE - ecler cu portocală și ghimbir

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: unt, ouă, suc de portocale, zahăr, ghimbir, coajă portocală rasă, gelatină;

Glazură: fondant, coajă portocală rasă;

 

3. CARAMEL AU BEURRE SALÉ - ecler cu caramel cu unt sărat

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, caramel, ouă, zahăr, amidon, unt, sare;

Glazură: fondant, caramel;

 

4. CAFÉ - ecler cu cafea

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, ouă, zahăr, amidon, unt, cafea;

Glazură: fondant, cafea;

Decor: ciocolată neagră origine Italia;

 

5. CHOCO LAIT CARAMELIA - ecler de ciocolată cu lapte și caramel

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: ciocolată cu lapte și caramel 31% origine Franța, lapte, smântână, gălbenuș ou, zahăr, gelatină;

Glazură: ciocolată cu lapte și caramel 31% origine Franța, smântână;

Decor: ciocolată cu lapte și caramel 31% origine Franța, făină, unt, caramel, zahăr;

 

6. CHOCO LAIT NOISETTES - ecler de ciocolată cu lapte și alune

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: ciocolată cu lapte 41,3% origine Franța, lapte, smântână, gălbenuș ou, pastă alune de pădure Piemonte PGI (Denumire geografică protejată), zahăr, gelatină;

Glazură: smântână, ciocolată cu lapte 45% origine Columbia;

Decor: alune de pădure;

 

7. CHOCO NOIR - ecler cu ciocolată neagră

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, ciocolată neagră 72% origine Peru, gălbenuș ou, zahăr;

Glazură: zahăr, smântână, cacao, apă, gelatină;

 

8. PISTACHE - ecler cu fistic

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, ouă, zahăr, fistic verde Bronte DOP, amidon, unt;

Glazură: fondant, fistic verde Bronte DOP (Denumire de origine controlată);

 

9. NOIX DE COCO - ecler cu nucă de cocos

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, ouă, zahăr, amidon, unt, cocos;

Glazură: fondant, fulgi de cocos;

 

10. MASCARPONE ET FRAMBOISE - ecler cu mascarpone, zmeură și frișcă

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: mascarpone, zmeură, zahăr, gelatină, pectină;

Crème chantilly mascarpone: smântână, mascarpone, zahăr pudră, zmeură;

 

11. MILLE-FEUILLE VANILLE BOURBON - ecler cu vanilie

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, ouă, zahăr, amidon, unt, vanilie;

Glazură: fondant;

 

12. MANGUE - ecler cu mango

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: unt, ouă, mango, zahăr, fructul pasiunii, gelatină;

Glazură: fondant, coloranți naturali;

 

13. KALAMANSI - ecler cu lămâie kalamansi

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: unt, kalamansi, ouă, zahăr, gelatină;

Glazură: albuș, zahăr, coajă lămâie rasă, coajă lime rasă;

 

14. CHANTILLY - ecler cu vanilie și frișcă

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, smântână, ouă, zahăr, amidon, unt, vanilie;

Crème chantilly mascarpone: smântână, mascarpone, zahăr pudră;

 

15. FORÊT-NOIRE - ecler cu vișine, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și frișcă

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Cremă: lapte, ciocolată neagră, ciocolată lapte, gălbenuș, zahăr, vanilie;

Confit vișine: vișine, zahăr, coacăze, lămâie;

Crème chantilly mascarpone: smântână, mascarpone, zahăr pudră;

Decor: jeleu de vișine (vișine, zahăr, gelatină, agaragar);

 

16. CHANTILLY FRAMBOISE - ecler cu vanilie, zmeură și frișcă

Choux: ouă, unt, lapte, faină, zahăr, sare;

Confit: zmeură, zahar, glucoză, pectină, suc de lămâie;

Cremă: lapte, smântână, ouă, zahăr, amidon, unt, vanilie;

Crème chantilly mascarpone: smântână, mascarpone, zahăr pudră;

Decor: zmeură, frunze de mentă.

Alergeni

În conformitate cu Regulamentul European (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privid Informarea Consumatorilor despre produsele alimentare vă informam ca French Revolution folosește ingrediente care pot provoca alergii, precum: gluten, glucoză, ouă și produse derivate, lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), fructe cu coajă lemnoasă (migdale, alune de pădure, nuci, fistic).