French Revolution

Ingrediente

1. CITRON VERT BASILIC - ecler cu lamaie verde si busuioc

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, zahar, oua, amidon, unt, busuioc proaspat, coaja lime rasa;

Glazura: fondant, coaja lime rasa;

 

2. ORANGE ET GINGEMBRE - ecler cu portocala si ghimbir

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: unt, oua, suc de portocale, zahar, ghimbir, coaja portocala rasa, gelatina;

Glazura: fondant, coaja portocala rasa;

 

3. CARAMEL AU BEURRE SALÉ - ecler cu caramel cu unt sarat

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, caramel, oua, zahar, amidon, unt, sare;

Glazura: fondant, caramel;

 

4. CAFÉ - ecler cu cafea

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, cafea;

Glazura: fondant, cafea;

Decor: ciocolata neagra origine Italia;

 

5. CHOCO LAIT CARAMELIA - ecler de ciocolata cu lapte si caramel

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: ciocolata cu lapte si caramel 31% origine Franta, lapte, smantana, galbenus ou, zahar, gelatina;

Glazura: ciocolata cu lapte si caramel 31% origine Franta, smantana;

Decor: ciocolata cu lapte si caramel 31% origine Franta, faina, unt, caramel, zahar;

 

6. CHOCO LAIT NOISETTES - ecler de ciocolata cu lapte si alune

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: ciocolata cu lapte 41,3% origine Franta, lapte, smantana, galbenus ou, pasta alune de padure Piemonte PGI (denumire geografica protejata), zahar, gelatina;

Glazura: smantana, ciocolata cu lapte 45% origine Columbia;

Decor: alune de padure;

 

7. CHOCO NOIR - ecler cu ciocolata neagra

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, ciocolata neagra 72% origine Peru, galbenus ou, zahar;

Glazura: zahar, smantana, cacao, apa, gelatina;

 

8. PISTACHE - ecler cu fistic

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, fistic verde Bronte DOP, amidon, unt;

Glazura: fondant, fistic verde Bronte DOP (denumire de origine controlata);

 

9. NOIX DE COCO - ecler cu nuca de cocos

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, cocos;

Glazura: fondant, fulgi de cocos;

 

10. MASCARPONE ET FRAMBOISES - ecler cu mascarpone, zmeura si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: mascarpone, zmeura, zahar, gelatina, pectina;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra, zmeura;

 

11. MILLE-FEUILLE VANILLE BOURBON - ecler cu vanilie

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, vanilie;

Glazura: fondant;

 

12. MANGUE - ecler cu mango

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: unt, oua, mango, zahar, fructul pasiunii, gelatina;

Glazura: fondant, coloranti naturali;

 

13. KALAMANSI - ecler cu lamaie kalamansi

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: unt, kalamansi, oua, zahar, gelatina;

Glazura: albus, zahar, coaja lamaie rasa, coaja lime rasa;

 

14. CHANTILLY - ecler cu vanilie si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, vanilie;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra;

 

15. FORÊT-NOIRE - ecler cu visine, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, ciocolata neagra, ciocolata lapte, galbenus, zahar, vanilie;

Confit visine: visine, zahar, coacaze, lamaie;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra;

Decor: jeleu de visine (visine, zahar, gelatina, agar-agar);

Alergeni

In conformitate cu Regulamentul European (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului si al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind Informarea Consumatorilor despre produsele alimentare, va aducem la cunostinta ca French Revolution foloseste ingrediente care pot provoca alergii, precum: gluten, glucoza, oua si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), ghimbir, fructe cu coaja lemnoasa (migdale, alune de padure, nuci, fistic).

Atentionam clientii ca absolut orice ingredient alimentar, indiferent de natura si de recomandarile legale in vigoare, poate reprezenta potential alergic. Din acest motiv, pentru a preintampina orice situatie cu potential de risc pentru sanatate, este de responsabilitatea fiecarei persoane care sufera de alergii alimentare sa verifice cu cea mai mare atentie lista ingredientelor pusa la dispozitie de compania noastra pe website-ul si in magazinele French Revolution. Noi va asiguram ca eclerurile noastre respecta intocmai lista de ingredinte afisata.