French Revolution

Ingrediente

1. CITRON VERT BASILIC - ecler cu lamaie verde si busuioc

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, zahar, oua, amidon, unt, busuioc proaspat, coaja lime rasa;

Glazura: fondant, coaja lime rasa;

 

2. ORANGE ET GINGEMBRE - ecler cu portocala si ghimbir

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: unt, oua, suc de portocale, zahar, ghimbir, coaja portocala rasa, gelatina;

Glazura: fondant, coaja portocala rasa;

 

3. CARAMEL AU BEURRE SALÉ - ecler cu caramel cu unt sarat

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, caramel, oua, zahar, amidon, unt, sare;

Glazura: fondant, caramel;

 

4. CAFÉ - ecler cu cafea

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, cafea;

Glazura: fondant, cafea;

Decor: ciocolata neagra origine Italia;

 

5. CHOCO LAIT CARAMELIA - ecler de ciocolata cu lapte si caramel

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: ciocolata cu lapte si caramel 31% origine Franta, lapte, smantana, galbenus ou, zahar, gelatina;

Glazura: ciocolata cu lapte si caramel 31% origine Franta, smantana;

Decor: ciocolata cu lapte si caramel 31% origine Franta, faina, unt, caramel, zahar;

 

6. CHOCO LAIT NOISETTES - ecler de ciocolata cu lapte si alune

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: ciocolata cu lapte 41,3% origine Franta, lapte, smantana, galbenus ou, pasta alune de padure Piemonte PGI (denumire geografica protejata), zahar, gelatina;

Glazura: smantana, ciocolata cu lapte 45% origine Columbia;

Decor: alune de padure;

 

7. CHOCO NOIR - ecler cu ciocolata neagra

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, ciocolata neagra 72% origine Peru, galbenus ou, zahar;

Glazura: zahar, smantana, cacao, apa, gelatina;

 

8. PISTACHE - ecler cu fistic

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, fistic verde Bronte DOP, amidon, unt;

Glazura: fondant, fistic verde Bronte DOP (denumire de origine controlata);

 

9. NOIX DE COCO - ecler cu nuca de cocos

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, cocos;

Glazura: fondant, fulgi de cocos;

 

10. MASCARPONE ET FRAMBOISES - ecler cu mascarpone, zmeura si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: mascarpone, zmeura, zahar, gelatina, pectina;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra, zmeura;

 

11. MILLE-FEUILLE VANILLE BOURBON - ecler cu vanilie

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, vanilie;

Glazura: fondant;

 

12. MANGUE - ecler cu mango

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: unt, oua, mango, zahar, fructul pasiunii, gelatina;

Glazura: fondant, coloranti naturali;

 

13. KALAMANSI - ecler cu lamaie kalamansi

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: unt, kalamansi, oua, zahar, gelatina;

Glazura: albus, zahar, coaja lamaie rasa, coaja lime rasa;

 

14. CHANTILLY - ecler cu vanilie si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, vanilie;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra;

 

15. FORÊT-NOIRE - ecler cu visine, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Crema: lapte, ciocolata neagra, ciocolata lapte, galbenus, zahar, vanilie;

Confit visine: visine, zahar, coacaze, lamaie;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra;

Decor: jeleu de visine (visine, zahar, gelatina, agar-agar);

 

16. CHANTILLY FRAMBOISES - ecler cu vanilie, zmeura si frisca

Choux: oua, unt, lapte, faina, zahar, sare;

Confit: zmeura, zahar, glucoza, pectina, suc de lamaie;

Crema: lapte, smantana, oua, zahar, amidon, unt, vanilie;

Crème chantilly mascarpone: smantana, mascarpone, zahar pudra;

Decor: zmeura, frunze de menta.

Alergeni

In conformitate cu Regulamentul European (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului si al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind Informarea Consumatorilor despre produsele alimentare, va aducem la cunostinta ca French Revolution foloseste ingrediente care pot provoca alergii, precum: gluten, glucoza, oua si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja lemnoasa (migdale, alune de padure, nuci, fistic).