French Revolution

Inregistram comenzile primite de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 - 20:00, la numarul de telefon sau adresa de e-mail mentionate mai jos.

Toate eclerurile noastre sunt produse in aceeasi zi, nu vindem niciodata ecleruri de pe o zi pe alta. Absolut tot, de la choux, pana la creme si decoruri este realizat de la zero in laboratorul nostru, in fiecare zi. Cererea pentru ecleruri creste semnificativ in zilele cu sarbatori si in weekend, asadar va recomandam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail cu minim o zi in avans pentru a va rezerva eclerurile preferate.

Livram doar in Bucuresti pentru comenzi de minim 300 lei, de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 - 16:00. Alternativ, in cazul unei comenzi mai mici, se poate ridica din oricare dintre cele doua magazine French Revolution, Victoriei sau Ateneu. Nu oferim serviciul de transport contra cost.

Rezervarea eclerurilor pentru aceeasi zi nu presupune o comanda minima, puteti rezerva eclerurile preferate de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 - 20:00, la numarul de telefon sau adresa de e-mail mentionate mai jos.


telefon: 0755 222 800

e-mail: comenzi@frenchrevolution.ro


Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Regulamentului UE nr. 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor) si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, French Revolution S.R.L. are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate mai jos.

Acceptul dumneavoastra privind utilizarea datelor cu caracter personal de catre Societatea French Revolution S.R.L. poate fi revocat oricând, revocarea producând efecte numai pentru viitor.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre French Revolution S.R.L. si sunt comunicate numai în vederea îndeplinirii obligatiilor legale/fiscale/contractuale ce revin Societatii.

Datele cu caracter personal comunicate nu vor fi dezvaluite tertilor în vederea transmiterii de catre acestia de oferte, mesaje publicitare sau reclame. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în afara teritoriului României. Prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate este necesara în vederea înregistrarii comenzilor si livrarii comenzilor, respectiv emiterii facturilor pe numele dvs., iar refuzul furnizarii acestor date ne poate pune în imposibilitatea de a înregistra comanda dvs, de a va livra produsele si de a va emite facturile.

În legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si în baza conditiilor specificate de legea nr. 677/2001 si în Regulamentul privind protectia datelor la nivel European 679/2016, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

-       dreptul de acces la datele personale care va privesc;

-      dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci când datele sunt inexacte sau incomplete;

-       dreptul de a solicita stergerea datelor în anumite circumstante (de ex. când datele personale nu mai sunt necesare scopurilor mentionate mai sus);

-      dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii în anumite circumstante;

-       dreptul de a depune o plângere la noi, instantei de judecata si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor;

-       dreptul de a va opune prelucrarii;

-       dreptul de a va retrage consimtamântul, în orice moment, pentru prelucrarea datelor personale la care ati consimtit anterior.

Începând cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv din data de 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exrcita suplimentar:

-       dreptul de a fi uitat, în sensul adresarii unei solicitari catre French Revolution S.R.L. pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;

-       dreptul la portabilitatea datelor, în sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;

-       dreptul de a fi notificat în caz de încalcari privind securitatea datelor de catre operator.

Pentru exercitarea acestor drepturi si pentru orice întrebari suplimentare cu privire la aceasta nota de informare sau în legatura cu utilizarea Societatii a datelor personale, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii situata în Bucuresti, Str. Alexandru Borneanu nr. 10 - 16, lot 2, parter, spatiul comercial nr. 2, sector 6, în atentia Departamentului Preluare/Executare comenzi sau o puteti trimite prin e-mail la adresa: comenzi@frenchrevolution.ro.